Vill ni boka Sjöviksgården för ert bröllop, födelsedagsfest eller event?

Bokning, information och kalender

Kalendern laddas…
Powered by Booking Calendar

Prislista

Per dygn  (12.00 dag 1 till 12.00 dag 2)
5 000 kr
Tilläggs/extratid kl. 12.00-20.00 sista hyresdagen kan bokas till en kostnad av 2 000 kr.

Dop, begravning dagtid mellan 08.00-17.00
1 000 kr

Föreningssammankomster max 5 timmar
1 000 kr

OBS! Bokar du längre fram än innevarande år, reserverar vi oss för prishöjningar enligt beslut på årsmöte, dock max +20% jämfört med priset som gällde vid bokningstillfället.

Välj och markera de datum du önskar hyra. Markera dock inte den sista dagen, som normalt bara är en städ- och nyckelöverlämningsdag (fram till kl. 12.00 om inget annat överenskommits). De rödmarkerade datumen är bokade, de orangemarkerade är reserverade

En bokningsavgift på 1 500 kr ska betalas in omgående efter preliminär bokning. För hyra dagtid eller föreningssammankomst (1 000 kr) är bokningsavgiften 500 kr. Bokningsavgiften återbetalas ej. När Sjöviksgården erhållit betalningen kommer en bekräftelse att skickas till er e-post. Slutbetalning ska vara Sjöviksgården tillhanda senast 4 veckor före det aktuella hyresdatumet.

Betalning görs med fördel via Swish på 123 156 69 34. Det går också bra att betala via BankGiro 262-7537. Betalningen ska vara märkt med namn på den som bokat samt hyresdatum. Går det ej att få plats med all information, kontakta oss via mail med information om vad du skrivit i betalningen samt den information som behöver läggas till.

När bokningsavgiften är inbetald, innebär det att ni även tagit del av – och godkänt – hyresvillkoren, som finns under ”Vad ingår i hyran” i en egen flik.

Information till dig som önskar hyra Sjöviksgården

OBS!
I oktober 2023 stänger vi Sjöviksgården för säsongen för att under höst-vinter-våren renovera och bygga om köket. Det går därför inte att boka/hyra Sjöviksgården i vår kalender under perioden oktober -23 t o m 30 april 2024.

Vi är i stort behov av frivilliga bidrag för att uppnå den standard vi behöver och önskar, så vi ber dig som har möjlighet att skänka föreningen en gåva. Ingen gåva är för liten!
Enklast är att swisha till 123 156 69 34. Det går också bra att betala via Bankgiro 262-7537.

***

Ni får tillgång till Sjöviksgården från och med kl 12 den första hyresdagen. Nycklarna ska lämnas åter senast kl 12 dagen efter sista betalda hyresdagen. När lokalen lämnas ska den vara återställd enligt städinstruktionerna ni hittar via länken nedan.

Skulle ni vilja köpa städning kontaktar ni Thomas och Petra Hansen på Burs Alltjänst för mer information och bokning. Telefon 070-730 7498 eller e-post bursalltjanst@gmail.com. 

Vad ingår i hyran?

Nedan hittar ni information om vad som ingår i hyran av Sjöviksgården. Om ni upptäcker att något på listan saknas när ni kommer till lokalen, ta gärna kontakt med oss så snart som möjligt via mail och informera om detta.

Bilder från tidigare event

Kontakt

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.