Sjöviksgårdens kök behöver renoveras. Vill du stötta oss?

Vår gemensamma bygdegård och Ljugarns ”landmärke” beläget bredvid strandbastun på Sjöviksudden behöver löpande underhållas och rustas upp.

Vi står nu inför en total upprustning av köket och lite längre fram behöver även fasaden ses över och målas. Vi räknar med att det kommer att kosta ca 350’000 Kr. De tillgångar vi har, räcker tyvärr inte för att kunna starta upp och genomföra köksrenoveringen, som vi planerat starta hösten 2023.

Utöver medlemsavgifter och frivilliga bidrag har vi under våren 2023 glädjande nog fått två bidragsansökningar godkända. En från Boverket och en från Region Gotland vilket ger oss en bra grundplåt, men det är inte tillräckligt. Vårt mål är att utöver dessa pengar kunna samla ihop ytterligare ca 200 o00 kronor. 

Medlemsavgifterna utgör en viktig del av våra intäkter och avgiften för 2024 är blygsamma 150 kronor per person. Kan du därutöver tänka dig att hjälpa Sjöviksgården med ett bidrag till köksrenoveringen skulle vi vara oerhört tacksamma. Både medlemsavgifter och gåvobelopp sätts in på BG 262-7537 eller Swish till 123 156 6934. Tänk på att ange för- och efternamn vid betalning och om det avser medlemsavgift och/eller gåva. Vi välkomnar alla nya medlemmar

Tack för ditt stöd för att hålla Sjöviksgården i ett gott och användbart skick! Och ett stort tack till er som generöst redan i våras skickade in ett bidrag till köket. 

Hjälp oss att renovera köket!
Kontakt