Om föreningen

Sjöviksgården drivs av en bygdegårdsförening. Styrelsen består av 10 personer som arbetar ideellt med att sköta allt från uthyrningar och egna evenemang till inköp, städning och ett löpande underhåll av byggnaden. Huset är nu nästan 100 år gammalt och i ständigt behov av olika reparationer och underhåll. 

Föreningens ekonomi byggs av medlems och hyresintäkter, vilka inte räcker till att täcka alla kostnader. Vi är därför också beroende av frivilliga bidrag.

 

Bli medlem

Bygdegårdsföreningen Sjöviksgården består av alla sina medlemmar! Utan medlemmar finns ingen bygdegård!

Alla medlemmar har möjlighet att påverka verksamheten vid årsmötet som hålls varje vår.

För att Sjöviksgården ska fortsätta kunna leva vidare och användas till bröllop, fester och kulturkvällar så behöver vi vara många medlemmar och en stark förening. 

Om du ännu inte är medlem i Sjöviksgården så är det enkelt, det är bara att sända oss ett email: sjoviksgarden@sjoviksgardenljugarn.se

Medlemskapet kostar bara 150 kr per år. Du betalar enkelt in din medlemsavgift till vårt swishnummer 123 156 69 34, eller använd QR koden längst ned på sidan.

Bilden visar uppställning av fordonen efter den årliga Traktorparaden!

Bli sponsor eller företagsmedlem​

Som företagsmedlem kan ni hjälpa till att sponsra Sjöviksgården. Som tack kommer ni att synas här på vår hemsida med ert företags logotype.

Ett företagsmedlemskap kostar 1 000 kr per kalenderår. Ni kan också kontakta oss om ni har ett förslag kring någon annan form av samarbete eller sponsring.

    Kontakt