Om föreningen

Bygdegårdsföreningen Sjöviksgården drivs av en styrelse, sammansatt av cirka 10 personer som arbetar ideellt med att sköta allt från uthyrningar, egna evenemang till ett löpande underhåll av byggnaden. Huset är nu nästan 100 år gammalt och i ständigt behov av olika reparationer och underhåll. 

Varje bidrag gör mycket! Skänk gärna en slant via swishkoden till höger eller telefonnummer 123 156 69 34.

Bli medlem

För att Sjöviksgården ska fortsätta kunna leva vidare och användas till bröllop, fester och kulturkvällar så går det att bidra genom att bli medlem. Medlemskapet kostar 150 kr per år. Du betalar in din medlemsavgift till samma swishnummer som ovan. Fyll gärna i och skicka in din medlemsansökan via formuläret. Då får vi automatiskt din epost-adress. Alla medlemmar har möjlighet att påverka verksamheten vid årsmötet som hålls varje vår.

    Bli sponsor eller företagsmedlem​

    Som företagsmedlem kan ni hjälpa till att sponsra Sjöviksgården. Som tack kan ni synas här på vår hemsida med ert företags logotype. Ett företagsmedlemskap kostar 1 000 kr per kalenderår. Ni kan också kontakta oss om ni har ett förslag kring någon annan form av samarbete eller sponsring.

      Kontakt